ONafhankelijk Informatiecentrum
over Cochleaire Implantatie

Laatste

nieuws

11/08/2017

Wachtlijsten voor CI-centra in Nederland

Lees meer

09/08/2017

Med-el organiseert informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie op 14 september te Nieuwegein (NL).

Lees meer

05/08/2017

Muziekworkshop te Ede (NL) op 21 september 2017 voor alle CI-dragers van Med-el

Lees meer

28/07/2017

Cochlear Benelux organiseert op woensdag 12 september te Utrecht een informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie

Lees meer

26/07/2017

De CI-firma Cochlear lanceerde op 26 juli tijdens het Pediatrische CI-congres van San Francisco de nieuwe 'Nucleus 7'.

Lees meer

21/07/2017

Med-el organiseert op 5 september te Maastricht een informatiebijeenkomst over alle aspecten van CI evenals het revalidatietraject.

Lees meerAlle nieuwsberichten

ONICI in de prijzen

Leo De Raeve (ONICI) promoveerde op 5 februari 2014

Op 5 februari 2014 promoveerde Leo De Raeve tot Doctor in de Medische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen met zijn proefschrift getiteld 'Paediatric Cochlear Implantation: outcomes and current trends in education and rehabilitation', onder begeleiding van promotor Prof. Dr A. Snik en co-promotoren PhD A. Vermeulen en PhD S. Archbold.

De promotiecommissie bestond uit:

Fungerend rector: Prof. dr. P.M.J. Stuyt (Radboud Universiteit Nijmegen)

Promotor: Prof. dr. A.F.M. Snik

Copromotoren:  Dr. A.M. Vermeulen en Dr. Sue Archbold (University Nottingham)

Leden manuscriptcommissie:   Prof. dr. G.J. van der Wilt, Prof. dr. F. Coninx (Universitat zu Koln), Prof. dr. J. Mcqueen (Max Planck Institute for Psycholinguistics),

Overige leden:  Prof. dr. A. van Wieringen (Katholieke Universiteit Leuven), Prof. dr. C. Rieffe (Leiden University), Prof. dr. H.E.T. Knoors, Prof. dr. J. Frijns (Leids Universitair Medisch Centrum), Prof. dr. P. van den Broek (Radboud Universiteit Nijmegen), Prof. dr. C. Creemers (Radboud Universiteit Nijmegen), Prof. A. Schaerlaekens (KULeuven).

 

Het proefschrift omvat niet minder dan 14 internationale publicaties rond deze topic en kan besteld worden bij ONICI aan de prijs van 20 euro/excl. verzendingskosten.

Ruim 120 aanwezigen, kwamen naar Nijmegen om dit uniek feest bij te wonen. Hier enkele sfeerbeelden:

 

 

Prof. van den Broek "Research of Training Fellowship Grant 2003" toegekend aan Leo De Raeve

-In november 2002 werd, ter ere van de pensionering van Professor Paul van den Broek, voormalig directeur van de KNO-heelkunde van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud Nijmegen, de toekenning van een subsidie aangekondigd voor onderzoek naar de chirurgische, klinische of wetenschappelijke aspecten van Cochleaire Implantatie. Het fonds (van € 2269) is ter beschikking gesteld door Cochlear Europe Ltd en Newmedic nv (het huidige cochlear Benelux) en dient gebruikt te worden om een Cochlear Implantaat Centrum te bezoeken en/of om nieuwe wetenschappelijke data op een internationale meeting te presenteren.
Op 8 december 2003 ontving ik een schrijven van Dr. J.J.S. Mulder, KNO-arts van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud te Nijmegen, met de melding dat de Prof. Van den Broek " Research of Training Fellowship Grant 2003" aan Leo De Raeve zal worden toegekend.
Het ontvangen van deze prijs is voor mij dan ook een enorme steun in de uitbouw van ONICI. Door medewerking aan wetenschappelijk onderzoek en/of bezoek aan vooraanstaande cochleaire inplantcentra kan je je eigen kennis alleen maar verruimen.
 
-Op zondag 2 mei 2004 werd in het Zwitserse Genève de Nederlandse professor van den Broek " Research of Training Fellowship Grant 2003" uitgereikt aan Leo De Raeve en dit voor het oprichten van zijn ONafhankelijk Informatiecentrum over Cochleaire Implantatie (ONICI). De prijs werd in Genève uitgereikt door prof. van den Broek op de vooravond van het 7de Europese Symposium over Cochleaire Implantatie bij kinderen. (zie foto's)

sponsors Cochlear MED EL Oticon Sonova Advanced Bionics Phonak EURO-CIU

ONICI
ONafhankelijk Informatiecentrum over Cochleaire Implantatie
Leo De Raeve
Waardstraat 9
B3520 Zonhoven
België

Email:
Tel: +32 (0)11 816 854
Mobiel: +32 (0)479 716 120
Skype: leoonici

vind ons op Facebook