ONafhankelijk Informatiecentrum
over Cochleaire Implantatie

Gelijkaardige

artikels

Sonova Wireless Communication Solutions

Bijna alle personen die een cochleair implantaat dragen, blijven moeilijkheden ondervinden om spraak te verstaan in een rumoerige omgeving. Voor sommigen is dit probleem echter zo groot dat ze liever de situatie vermijden. In rumoerige situaties vormen zowel afstand als omgevingslawaai het probleem. Phonak Wireless Communication Solutions probeert voor al deze situaties een oplossing te vinden via draadloze communicatie.

Lees meer

Belles Oreilles: Cochlear Implants

& Hearing aids accessories


 

We zijn een jonge kleine onderneming 'Belles Oreilles' uit Bilzen (B), die leuke accessoires aanbiedt zoals juwelen, haarbandjes, stickers enz. Dit voor kinderen, jongeren en volwassenen die een hoortoestel of een cochleair implantaat dragen.
Ons doel is om het dagelijks leven van slechthorenden en dat van hun familie te vergemakkelijken.‎ Wij willen het “Taboe” daarrond doorbreken en laten zien dat wij trots zijn op onze toestellen, jong of oud.  Net zoals je een bril of een beugel kan personaliseren kan je nu ook een hoortoestel mooier maken.  Door onze eigen ervaringen weten we wat er ontbreekt om dit taboe te kunnen aanpakken. Ikzelf, vader met ernstige gehoorverlies draag al sinds een 30-tal jaar hoortoestellen, ons dochter van 8 jaar draagt aan beide kanten een Cochleair implantaat. Door dat er weinig mooie en leuke accessoires beschikbaar zijn, zijn we zelf aan de slag gegaan. Onze dochter is een typisch meisje met mooie kleren en felle kleuren, haar ‘nieuwe oortjes’ zoals wij dat noemen, kunnen nu ook aangepast worden naar een leuke thema. Haar hobby’s en andere activiteiten kunnen nu zorgeloos beleefd worden door allerlei haarbandjes en zo veel meer. Ook voor uzelf of voor uw kinderen is dit mogelijk.

Voor meer informatie, bezoek onze website Home | Belles Oreilles.

sponsors Cochlear MED EL Oticon Phonak Bellman Advanced Bionics CIICA EURO-CIU

ONICI
ONafhankelijk Informatiecentrum over Cochleaire Implantatie
Leo De Raeve
Waardstraat 9
B3520 Zonhoven
België

Email:
Tel: +32 (0)11 816 854
Mobiel: +32 (0)479 716 120
Skype: leoonici

vind ons op Facebook